Kanin æsker med små overraskelser – Gratis print

I Søndags blev Silke 3 år . At blive 3 år er en stor ting, det betyder jo man nu går i børnehave. Jeg må indrømme at jeg slet ikke forstår hvor tiden er forsvundet hen, tænk at vores lille pige allerede er 3 år, jeg synes virkelig det kunne have været i går at hun blev døbt (Du kan se billeder fra hendes barnedåb i indlægget her) Men ligegyldig om jeg er klar eller ej er hun nu pludselig stor og har helt sine egne meninger om alting ALTING !

En af de ting som Silke har en mening om er selvfølgelig hvad hun skal have med til sin fødselsdag i børnehaven og dele ud til de andre børn, og hendes højeste ønske er klart at dele kaniner ud :) …helt sikkert mente hun bløde og helt rigtige levende kaniner.. meeeen.. jeg tror nu alligevel at de fleste forældre vil kigge lidt skævt hvis deres barn pludselig havde fået en kanin som skulle hjem til dem og bo, OG hvor skulle jeg også få 25 kaniner fra  ? ..det dur nok ikke.

Istedet valgte jeg at bruge de kaninæsker som jeg designede til påske og som i kan finde og printe gratis i indlægget her..

De er helt perfekte til små overraskelser

fødselsdag_denkreativesky15

fødselsdag_denkreativesky_kaninæske
fødselsdag_denkreativesky02
Jeg endte med at sidde indtil kl 2 i nat, jeg klippede, foldede, klistrede og fyldte æskerne med slik, Egentlig skulle klokken jo ikke blive så mange, så lang tid tager de ikke at printe og samle men selvfølgeligskete det der altid sker når man har børn.. Faktisk var mig og Silkes hjælpsomme storebror Rasmus gået i gang (i god tid) i går eftermiddags med at klippe kaninerne og jeg skulle så kun klippe selve æskerne og samle dem efter at børnene var blevet puttet.. meeeen selvfølgelig havde Rasmus så vokseværk i sit ben ligepræcis i aftes og selvfølgelig ville han kun nusses af mor og det betyd så at jeg først kom igang igen med æskerne omkring midnat. Det er ikke let at være 4 og have vokseværk og det er ikke altid let at være mor og ende med at sidde til langt ud på natten med sådan et projekt her som jo skulle være færdig til idag, (jeg må lære at være i bedre tid… siger jeg hver gang).. Jeg må indrømme at tanken om at glemme hele ideen om kaninerne og putte slikket i en gennemsigtig cellofan pose med en fin sløjfe omkring virkede meget tiltrækkende kl. 1 i nat..

Men jeg kom i mål og det var det hele værd for Silke blev så lykkelig da hun så de 25 kaniner på ræd og række i morges.

Nu er kl 10, og det er tid til at komme ned i børnehaven og fejre Silke, så her får i lidt hurtige billeder af kanin æskerne og hvad vi har valgt at putte i (heldigvis er der ingen sukkerpolitik i deres børnehave) meget heldigt for jeg har hvis brug for lidt sukker til at holde mig selv vågen idag.

fødselsdag_denkreativesky4

Rasmus hjalp også med at klippe kaninerne ud <3

fødselsdag_denkreativesky10

fødselsdag_denkreativesky13

Vi valgte at fylde kaninerne med en slikkepind, maomi, en lille pose guldbamser og så blandende vi en masse af de lidt større stykker bland selv slik.

fødselsdag_denkreativesky14


fødselsdag_denkreativesky3

fødselsdag_denkreativesky8
I kan gratis printe jeres egne kanin æsker her

fødselsdag_denkreativesky11

I får også lige et billede fra i søndags af fødselsdagsbarnet hvor det var Silkes helt rigtige fødselsdag, det var en dejlig afslappet dag hvor de nærmeste venner og 2 onkler kom på besøg til boller og kager. Torsdag aften og i weekenden står den på mere (lyserød) fødselsdags fejring.

Silke_fødselsdag_denkreativesky_3jpg

 

Du kan følge DenKreativeSky via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK INSTAGRAM

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *