Opdatering på fastelavnkostumer

Det går stille og roligt frem af med børnenes fastelavns kostumer, der er gået runde sygdom i den her er i det lille hjem, først var det mig så Rasmus nu Silke, og jeg er stadig ikke på toppen, heldigvis er jeg gået tidligt igang og der er stadig over en uge til kostumerne skal i brug..

Imens Silke tog en lille formiddagslur i dag fik jeg lavet Pomponer som skal bruges til fastelavns kostumerne (I kan se skitserne til kostumerne her) og her er de foreløbige billeder af kostumerne. Rasmus’s klovne bukser / bloomers mangler at få rettet elastikken, måske et par seler ? og jeg mangler også at finde et par strømpebukser.


Silkes is-kostume mangler hatten, jeg har egentlig fået syet en krymmel hjelm, men den er for stor, så enten, lever jeg med den er for stor, ellers syer jeg en anden slags hue. is-kraven mangler en knap og jeg mangler også at finde en body og et par strømpebukser.. ellers er kostumerne hvis ved at være klar til fastelavn..
 

4 comments

  1. mange tak Maria :) min mor lavede også til mig hvert år, og jeg håber også at få lov at lave til begge mine hvert år :) det er så hyggeligt, og jeg glæder mig også til de selv vælger hvad de vil være, og kan være med i processen :)

  2. Lone wittendorff larsen says:

    Hej den kreativesky.

    Hvilket stof og hvor har du købt det henne ?? Jeg er helt vild med det.

    Venlig hilsen Lone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *