Krymmel, glimmer og festlige Fastelavns ophæng – DIY – Skabelon

Jeg har de sidste par dage klippet, klistret, leget med krymmel og syet disse ophæng sammen. og nu pynter de så fint her i vores stue, som lige så stille begynder at dufte af forår..

Jeg har lavet skabeloner til jer så i selv kan få lidt fastelavns stemning ind i stuerne.

Link til skabeloner og en lille DIY finder du under billederne :)

Du kan printe Katte skabeloner her og det øvrige pynt her

Jeg har klippet, fastelavnskatte, hatte, masker, konfetti, krone, diadem og meget andet jeg har brugt glimmer papir, karton og krymmel til mine ophæng.

Delene er syet sammen på symaskine.

Pynt med krymmel: Det hele bliver lidt mere festligt med krymmel og et godt tip er at vente med at pynte med krymmel indtil delene er syet sammen, For at få krymmel til at holde har jeg brugt en flydende lim, og penslet det på, og herefter “duppet” lidt  med fingrene i krymlen så det ikke ligger sig for meget ovenpå hinanden men kun hænger fat i limen.

Jeg elsker den Krymmel-kat og vil helt sikkert også lave nogle til vores fastelavnsris…

15 comments

  1. Tusind tak Ester.. ja januar har det med at kunne blive lidt lang synes jeg, og lidt grå efter man har taget alt julepynten ned, og der findes da hvis ikke noget mere festligt end fastelavnspynt :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *