Drømmefanger til børneværelset – DIY

Jeg har lavet en drømmefanger af papir og karton til Rasmus og jeg kan simpelthen ikke vente med at vise den frem ! den pynter så fint på hans værelse, og giver lige det lille ekstra som jeg har ledt efter, det er svært at tage billeder af den så den kommer til sin ret men jeg elsker simpelthen det mørkeblå og guld glimmerpapir sammen med den blå/grå farve.

Jeg har lavet en skabelon både til måne, stjerner og fjer, så kan du selv gå i gang med din egen drømmefanger til en heldig lille dreng eller pige.

Skabeloner:
Fjer skabelon finder du her
Stjerne skabelon kan downloades her
Måne skabelon + cirkel rundt om måne kan downloades og printes her.

Værktøj:
Saks, tråd, nål, eventuel symaskine, karton/ papir evt. Pynt: farver, tuscher, pailletter, glimmer mm..

Start med at klippe alle delene ud som du skal bruge. Jeg har brugt 1 måne, 1 cirkel rundt om månen, 5 fjer 8 cirkler og 7 stjerner.

TIP: Ringen rundt om månen skal kunne holde til at bære snorene med pynt og bør derfor laves i karton, Selve månen bør også laves af karton da den er stor og vil bukke hvis der kun bruges papir tykkelse.

Du kan pynte det hele som du vil, jeg har malet månen med akvarel, resten er lavet ud af karton og papir som jeg havde i skuffen.

Lig delene som du gerne vil have det og start med at sy de 3 snore der hænger ned fra månen, jeg har syet delene sammen på symaskine og herefter sat dem på cirklen, til sidst har jeg sat månen fast til cirklen og sat en snor øverst i cirklen som drømmefangeren hænger i.. virkelig let når man først lige kommer igang.

 

Happy Dreams !

5 comments

  1. Marie says:

    den er simpelthen så sød!! er nødt til at lave en til min datters værelse. Jeg kan dog ikke hente fjer skabelonen ned ?
    Hvordan har du lavet månepapiret ? Akvarel, men hvordan ???

  2. Pingback: Drømmefanger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *