Ballerina

Sidst i december så jeg de smukkeste “snefnug” ballerinaer på pinterset, du kan se dem her på bloggen krokotak.com, der er også er ballerina skabeloner lige til at printe, og mønstre til de fineste snefnug. På samme blog er der er også et mønster på ballerinaer som er tiltænkt til børn, fordi de en del lettere at klippe se bare her.. helt genialt.

Jeg nåede aldrig at få lavet de fine Ballerinaer men de står helt klart som noget af det øverste når vi igen rammer julen..

Indtil videre har jeg lavet en lidt mere forårs agtig udgave, jeg tænker de skal hænge på silkes værelse, Jeg har klippet et blomster mønster istedet for snefnug også har jeg brugt flere lag silkepapir, jeg er helt sikker på at de bliver så fine i Silkes vindue når forårs lyset vil ramme ind på dem..

Jeg har klippet lidt ekstra udklip, som jeg skal bruges til en lille ide, mere om det i næste indlæg..

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *