Glædelig jul og godt nytår

I morgen slutter 2014 og 2015 tager sit første pust, hvis man lige ser bort fra de hårde måneder hvor vi var i kolik hi, har 2014 været et rigtig godt år for mig, jeg har været så heldig at få endnu en sund og rask baby, den sidste på stammen, mit liv føles komplet med os 4, min dejlige mand, og vores 2 guldklumper. Vi har nu alle 4 holdt ferie sammen i 11 dage, og det har været så skønt, bare at hive stikket ud og være os, vi valgte selv at holde juleaften, med mine forældre som gæster og det var rigtig dejligt og uden alt det sædvanlige stress med hvem vi skulle holde jul hos i år, og for så at komme alt for sent hjem og lave om på sengetider for de små.

Rasmus fyldte d. 28 december 2 år, tænk han allerede er 2 år ! næste år til denne tid går han jo i børnehave ! Vi valgte at have en helt stille og rolig fødselsdag for ham, der er hvis sket nok for en lille sensitiv 2 årig i disse dage, så vi var ude med slæden, spiste varm chokoladekage med mælk til, hørte musik, dansede, så tegnefilm, og lavede ikke en noget som helst ud over det vigtigste nemlig at være sammen.. Hyggeligt, og lige det Rasmus kan lide..

Juletræet og pynten er nu taget ned for at gøre klar til nytår, men i får lidt billeder fra vores december, og selvfølgelig også et billede af vores nytårshatte, som jeg fik pyntet i går, Rasmus lavede faktisk også en flot konfetti hat, jeg limede konfetti stykker og han satte på, men da drengen skulle have den på, blev trodsig 2 årig så sur at den endte i skraldespanden, jov.. min 2 årig ved hvad han vil, og især hvad han ikke vil ! og jeg husker at sige til mig selv at det er en periode, at han er ved at finde sig selv.. og det inkludere blandt andet altså at ingen ting må sættes på hans hoved, faktisk lykkedes det mig ikke en eneste gang at få en nissehue på ham, men helt ærligt.. pyt skidt med nissehuer og nytårshatte, han er sød præcis som han er.. og vi tager kampen med elefanthuen istedet 😉

Nytårshattene har jeg lavet ved at printe denne skabelon, også ellers bare pynte med hvad jeg kunne finde. Min mands er holdt i sølv og sort glimmer, enkel og traditionelt som han bedst kan lide det, Rasmus s kommer jo nok ikke på, men han skal da ikke snydes for muligheden så den ligner lidt hans fars (og det er vigtigt) den er lavet i det flotteste blå glimmer papir. Silkes er lille sød, lyserød og med guld prikker (jeg er stadig ikke kommet mig over hvor heldig jeg er både at få en dreng og en pige, så alt til mine små bliver lyserød og blå (ja man har vel lov at fejre) Min nytårs hat, er lavet lidt ud fra samme metode som kortet til mine mine bedsteforældre som du kan se og læse mere om her
Også til billed-spam af vores december.. 
 Glædelig-jul-og-godt-nytår81
Elsker billedet her af Rasmus og hans Bedstemor
 

Og sidst men ikke mindst ønsker jeg jer alle et godt nytår og et godt 2015, Tak fordi i følger med !

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *