Nye flettede svaner – Svaneunger – skabelon

Jeg har lavet nogle nye flettede svaner, alle svaner skal have svaneunger.. så jeg gik igang med en ny skabelon, og nu er den også klar til jer..

Jeg har både lavet en skabelon til små svaner og større svaner.

De små svaner har jeg i år valgt at bruge til til og fra – kort.. og der er nu for alvor begyndt at være styr på julen, vi skal i år for første gang holde juleaften hos os selv, og mine forældre kommer, jeg glæder mig så meget.. Der mangler lige at komme 2 gaver mere med posten, og så mangler jeg at lave nogle hjemmelavede gaver fra børnene til bedsteforældrene, så er det sidste på plads..

I år har vi holdt “pak gaver ind i hvad du har”, det betyder alle gaverne er forskellige, til hver modtager, meget hyggeligt, at man nærmest kan se hvem de forskelige gaver er til..

Du finder skabelonen lige til at printe til en stor flettet svane her

Og den lille flettede svane her

Skabelonen til de dobbelt flettede svaner finder du skabelonen til i dette indlæg

One comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *