Flettede Svaner – Skabelon

Igår var jeg til Krondiamantbryllup hos mine bedsteforældre, ungerne oldeforældre,  det var en fantastisk dag med hele familien, og jeg tog mig selv i flere gange at blive rørt, og jeg trillede da også en tåre under bryllupsvalsen da jeg til sidst stod helt tæt på mine bedsteforældre med Silke i mine arme og min bedstefar valgte at give hende et lille kys, lige midt på næsen..

Det er altså smukt at være gift i 65 år, og mine bedsteforældre, som altid stolt har hængt mine tegninger og andre kreationer på køleskabet lige så længe jeg kan huske, skulle da også have et helt særligt kort på denne specielle dag. Jeg valgte at udvikle en Skabelon til nogle flettede svaner med hovederne tæt mod hinanden. Jeg har aldrig prøvet at lave min egen skabelon ud fra et flettet hjerte før, men jeg blev ret bidt at processen, og sidder allerede nu og er ved at lave en ny skabelon, som i får et lille smugkig på på det aller sidste billede i dette indlæg..

De flettede svaner fungere som en slags konvolut og inden i lavede jeg et lille hjerte kort, og den blev lige som jeg gerne ville have den, lidt fluffy og fyldt med glimmer.. kortet er lavet ved at jeg klippede et hjerte ud i almindelig hvid karton der passede ned i svanerne, så klippede jeg en masse hjerter ud af lyseblå glimmerpapir og lyseblåt silkepapir, jeg bukkede hjerterne på midten og enkeltvis limede jeg hjerterne fast med limpistol, så de bukker ud af og giver en fluffy effekt..

Svanerne er lavet ud af tyndt perlemorspapir, hvoraf den ene er med sølv flager og den anden med kobber/guld flager.. papiret kan ikke rigtig gengives her på billederne, men det er ret smukt det papir, og købt hos min ynglings papir pusher her i  omegnen dommerby papir..
Jeg valgte også at give svanerne guld glimmer kroner på.. meget passende til KRONdiamantparret. Hanken er Silkebånd/chiffonbånd der er limet fast indvendigt med limpistol

Hvis det var Guldbryllup eller Sølvbryllup jeg skulle have været til synes jeg også svanerne er helt oplagte til kort, så ville jeg nok lave den ene svane i guld/sølv glimmerpapir.

Her har i skabelonen til de flettede svaner, både med og uden kroner..

Skabelon til flettede svaner kan du printe her

Skabelon til flettede svaner med kroner kan du printe her

3 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *