Hverdagsglimt, ændringer på bloggen og i livet

De der følger mig på instagram har måske lagt mærke til at min barsel er slut, og indtil videre gør det virkelig liv rimelig ondt. Jeg føler det som om at jeg var i et glas fyldt med farverige perler, vi var beskyttede for støv og snavs med et dejligt beskyttende låg, men glasset væltede ned fra hylden, gik i stykker og alle de andre perler ramte fint ned på gulvet mens jeg trillede lige ned mellem gulvbrædderne, og nu skal jeg så finde ud af hvordan jeg kommer op og kommer videre.

Heldigvis er jeg en person med mange ideer, og jeg føler selv jeg har mange stiger, så selv om jeg har svært ved at se det LIGE NU så skal jeg nok finde på noget, noget nyt, eller måske en ny vej..

Jeg vil så gerne handle, lige her og nu, på nogle af mine andre drømme men a-kasse og jobcenter tror mere på smutveje og at et par måneder er alt afgørende i deres regnestykke.
Jeg er slet ikke enig, jeg tror på at de bedste resultater opnåes ved at tage et trin af gangen og at man nogle gange skal tænke, vende og dreje før det hele vender rigtigt, og giver en større sammenhæng..

– Jeg har bestemt i tankene at blive ved at søge de job jeg allerhelst vil have – også selv om de ikke hænger på træerne, tilgengæld ved jeg at det er noget jeg vil og noget jeg kan ! – og endda også vil være rigtig god til!

En af mine små drømme omhandler min blog, jeg har længe overvejet bloggen  frem og tilbage, dens muligheder og fremtid, og jeg er blevet enig med mig selv om at her skal ske nogle ændringer, ændringer der omhandler fokus på kreativitet til børn, mere inspiration og mere fri leg !
Jeg har en masse ideer og halve indlæg i mit hoved og jeg er sikker på at det nok skal blive godt !

Lige inden min barsel sluttede fik jeg et tilbud, et tilbud der kommer til at betyde at der sker noget nyt med min blog, ændringer hvor jeg ikke nødvendig holder helt af hele aftalen, men i sidste ende er det måske et skridt på stigen og nogle gange må man gå på kompromis.. også med sig selv..
Jeg har derfor valgt at tage imod tilbudet for at nå nærmere min drøm, min drøm om at skabe inspirere og få en plads på en hylde.

Jeg håber i vil blive ved at følge med, – også mens jeg prøver at finde ud af hvad ben jeg skal stå på !

Det her blev et helt indlæg med masse af jeg’er og masser af jer vil ! Men, jeg vil og jeg kan !

8 comments

 1. Nina Dufke says:

  Jeg har ikke fulgt med så længe… men jeg nyder at se dine kreationer – og ikke mindst de virkelig smukke fotos du lægger ud af det, du laver.
  Kreativiteten har trange kår i et samfund, hvor optimering, cool cash og effektivisering er i højsædet. Jeg håber for dig, at du får overtalt bureaukratiet at gå med på dine ideer :)

 2. Helena says:

  Kæreste Heidi.
  Ja, livet går desværre ikke altid den vej, man gerne vil have det, men du skal vide, at jeg nyder at følge dig og din kreativitet. Jeg er sikker på, du nok skal finde den rette hylde både for dig og din blog, med dit talent, kan det kun blive godt.
  Knus og tanker

 3. Hej søde,
  livet er ikke så nemt for os kreative sjæle, som ser anderledes på livet end som små kasser, mest pengekasser, som skal op i en højere sparsom enhed og hvor der ikke er plads til kreativitet og menneskers fri vilje.
  Jeg håber du finder din vej en god vej for du og dine dejlige børn :-)
  Jeg kender selv til det med glasset der vælter, jeg fik jo alvorlig kræft og har indtil videre måtte rive snart 4 år ud af kalenderen. Øv.
  Men vi må op på en hest igen og finde vore ben at stå på.
  Held og lykke og knus :-)

 4. Tusind tak Nina, jeg er glad for du kan lide at følge med, og nej det er ikke altid let, men noget ville heller ikke være let hvis intet var svært. jeg vil gøre mit bedste, tak for din kommentar :)

 5. Hej Maria, Tusind tak for din kommentar, livet er bare svært nogle gange, og nogle problemer er større end andre, og nogle gange kan man glemme hvor godt man egentlig har det, Jeg håber alt det bedste for dig, med en sådan livsglæde som du udstråler skal du nok komme op på en hest igen ! Knus :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *