DIY – Engle

En lille DIY til smukke små engle som helt sikkert skal pryde vores juletræ i massevis.

Jeg har lavet 2 slags engle, nogle med træansigter og nogle med pap ansigter, denne DIY viser dem med pap ansigter da jeg ikke havde flere træskiver men jeg har allerede klikket flere hjem for jeg har planer om at lave mange flere små engle til juletræet. Træskiverne er købt hos cchobby lige her
Jeg har i igennem tiden her på bloggen fået mange mails om jeg ikke vil skrive på engelsk, det rækker min sprogkundskab desværre ikke til, men jeg jeg vil prøve at tage flere og bedre billeder af processen, og resten på google translate kunne klare.
Men her får i for første gang en DIY helt uden ord, med undtagelse af materialelisten..selvfølgelig.
Matrialer:
1 stykke papir til der ca. måler 30*10 cm til vinger
Papir eller pap til glorie
Pap eller træskiver til ansigter.
Tuscher eller maling.
Limpistol
Tape – jeg har brugt noget meget smalt maskingtape.
Tråd til ophæng
Perler – englen kan let komme til at hænge skævt, men et par perler kan rette op på dette.

6 comments

 1. Marina says:

  ELSKER dem. Hvor er de bare super søde.

  Jeg synes du laver nogle af bloglands fineste ting og kan godt forstå at der er mange der gerne ville have en oversættelse.

 2. Hvor er de fine. Jeg forsøger at introducere lidt kreative børneprojekter derhjemme som alternativ til netflix og lego – og de her engle skal drengene og jeg da helt sikkert igang med! De kommer til at elsker den der udstanser-dims…

  God jul!

  Line / alleelskeragnes

 3. Anonym says:

  Hvor er de fine. De skal helt sikkert på min to do liste her i weekenden. Har du lyst til lidt jule diy inspiration er du velkomne til at kigge forbi vores blog.
  Mvh Esther /vidunderligeårstider.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *