Barnedåb

I Søndags kom dagen hvor Silke endelig fik sit navn i kirken. Det var en dejlig og meget lyserød dag.

Vi valgte kun at invitere de aller nærmeste og egentlig var det også meningen vi ville have holdt festen hjemme hos os selv, men da vi fandt ud af at vi kunne leje nogle fest lokaler 2 minutter fra hvor vi bor, virkede det lige pludselig meget mere besværlig at rydde hele stuen og sørge for borde, stole, bestik og tallerkener til 30 personer.

Jeg fik desværre ikke billeder af bordene efter jeg var helt færdig, og heller ikke af maden, som min veninde Sheila havde været så sød at bage, men her har jeg samlet lidt billedspam af bordet, pynten, og ikke mindst den lille hovedperson, vores skønne datter S I L K E, der var så fin ud i hendes kjole som du kan læse mere om her og her

Der er nogle knap så kønne billeder på væggen i det lokale vi lejede, så for at gøre det en smule mere
hjemligt og pænt printede jeg nogle billeder, fra Silkes første tid og hang dem op med elefantsnot over de oprindelige billeder.

Da kirken først var kl. 14 valgte vi kun at invitere til boller og kage, jeg fik som skrevet desværre ikke billedet af ta selv bordet, så jeg tog da lige et billede af min frokost dagen efter som selvfølgelig bestod af rester fra barnedåben, det kan måske give et lille peg om hvad “menuen” bestod af
Boller med pålæg – muffins – kyskager – frugtspyd og slik, masser af slik.

Og liige et billede mere af vores lille Silke, verdens sødeste pige fyldt med smil, dejlighed, latter og smukhed ! Hvor er vi dog heldige med at du har valgt at bo lige her hos os !

Silkes kjole er syet af dygtige Eva – Servietter, doily og bånd er købt hos søstrene grene – Hjerte spyd som er super enkle at pynte med er købt hos tiger sammen med hjerte bolcher og slikkepinde
– Balloner og Helium er fra mintemafest.dk. – De gennemsigte balloner som jeg fyldte med konfetti er fra Fabel A

Du kan se invitationerne til Silkes barnedåben her 

19 comments

 1. Filippa says:

  Kære Heidi,

  Hvor ser det bare fint ud.
  Må jeg reposte dine billeder på Fabel A facebook side og/eller instaprofil med henvisning til din blog/dette indlæg?

  Bedste hilsner

  Filippa

 2. Simone says:

  Halløj, undskyld jeg lige skriver SÅ lang tid efter dit oplæg.
  Jeg ville bare høre om du have problemer med ballonerne ikke skulle stige til vejrs?
  Jeg frygter for at ballonerne trækker vasen med op i loftet til min søns barnedåb 😀
  Har også 2×30 cm balloner med helium ved hver vase, men hos dig ser det jo legende let ud.

  • heidikorsgaard says:

   Hej Simone du kan binde mønster i enden af snorene (så de bliver gemt nede i vasen) prøv at lav en test så du finder ud af hvor mange 2 eller 5 kr. Du skal bruge for de ikke stiger til vejrs så du kan nå at veksle håber i får en dejlig barnedåb

 3. Mette says:

  hej Heidi.

  selvom det er et gammelt oplag, er jeg faldet pladask for dine fine balloner, som jeg selvfølgelig vil forsøge at gøre kunsten efter til min datters barnedåb, jeg bliver dog nød til at spøger hvor meget konfetti du har brugt, har svært ved at bedømme hvor meget 15 gr rækker til :)

  MVH Mette

 4. Stine johansen says:

  Hejsa:-) sikke et smukt bord og en smuk datter:-) jeg er meget inspiret, og vil høre dig hvor du har købt servietterne henne??

  Mange hilsner Stine

 5. Christina says:

  Hej
  Hvor er det en skøn blog du har..
  Jeg står og skal holde sin for min lige Vega og vil gerne bruge balloner lige som dig men jeg kan læse mig frem til at latex balloner kun kan holde på helium i 8-10 timer, hvilket jo godt kan give lidt stress søndag morgen.
  Hvad er din erfaring..??
  Kh Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *