Ganske særlig post

Idag blev jeg SÅ glad da jeg åbnede min postkasse, kan i huske at jeg fortalte om kjolen Silke skal døbes i ? den som søde Eva skulle sy ?

Også i dag på en regnvejrsdag, lagde den lige der i min postkasse.

Jeg er bare så glad for resultatet, det er virkelig et smukt arbejde og jeg kan bare mærke at det er den helt rette kjole at min lille Silke skal have på når hun skal have sit navn, sådan helt officielt..

Og hvad siger hovedpersonen så til alt det tjuhej ? Jeg kunne selvfølgelig have taget et billede hvor Silke kigger smilende på kjolen, men ærligt hvis Silke har en tør ble, er mæt, har fået sin søvn, sin dosis mor, far og storebror og selvfølgelig sin giraf der er god mod bisserne, så er hun glad..

men en dag når hun får sin lille æske med særlige ting jeg har gemt igennem hendes barndom, er jeg helt sikker på hun vil elske kjolen, og at vi sammen har hjulpet hinanden med at sy et lille stykke af den..

Tusind tak for den smukke Kjole Eva.

Eva er klart et besøg værd, i kan se mere af hendes smukke børnetøj på hendes blog rarebird-the-lab og hendes Instagram profil @rarebird_lab

One comment

  1. Mette M says:

    Sikke et dejligt billede af Silke og giraf :-) Og det er da en helt fantastisk og speciel kjole – den kan jeg godt forstå at du er glad for. Sjovt at jeg har fulgt tilblivelsen på Instagram uden at vide hvor den endte – det ved jeg så nu :-)
    Kh
    Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *