1,2,3 års fødselsdag

I Lørdags var vi inviteret til 3 års fødselsdag hos min venindes datter. Og som mig er min veninde Sheila ret glad for at klippe, klistre og lave kreative dekorationer. og hold da op hvor blev jeg positiv overrasket da jeg trådte ind af døren. Sheila har lavet så meget fint pynt, der var balloner der hang ned fra loftet hele vejen hen over bordet, Blomster pomponer lavet ud af servietter, sløjfer på stolene og massevis af flag.

Vores gave med balloner passede ret godt ind i temaet og blev også godt modtaget.

En helt igennem dejlig fødselsdag med alt hvad der høre til når man bliver tre år, jeg har fået lov at vise lidt billeder af pynten til inspiration hvis du står og skal holde børnefødselsdag…

 

3 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *