Barnedåb – Invitationer

I torsdags kom posten med Balloner og helium, så kunne Invitationerne komme ud. Alle gæsterne bor i rimelig afstand, så.. ballonerne blev fyldt, ungerne pakket i bilen og afsted det gik, Balloner blev hængt på postkasserne med en lille besked om at der var post.

For mig er barnedåb en hyggelig ting og en fest hvor man fejre den lille nye, i en tid der nogle gange kræver man ikke får sovet om natten og i det hele taget er lidt ved siden af sig selv.
Derfor har vi også valgt at vi vil holde det på et niveau hvor vi ikke behøver at stresse og rende rundt for at nå det hele. Vi holder festen herhjemme med kun de allernærmeste familie og venner inviteret.

Invitationerne har jeg valgt at holde simple. Jeg har sat selve kortet op i photoshop og printet dem i postkort størrelse på noget lækkert papir, så har jeg limet kortet fast midt på en doilie og foldet siderne ind mod midten og til sidst afsluttet ved at sætte bånd omkring og binde en lille sløjfe.

Bånd og doilies er købt hos søstrene grene – Balloner og Helium er købt som smarte pakkeløsninger fra mintemafest.dk

19 comments

 1. Sandra says:

  ih hvor er de fine :) tror jeg laver en copy/paste på ideen med den doilie omkring kortet, det ville være perfekt til min snart 5 åriges ballerina fødselsdag :)

 2. Kathrine says:

  Det er bare de fineste invitationer, som jeg er nødt til at lave til min datters barnedåb! Hvor meget bånd skal der bruges til hver invitation? jeg skal lave 30 invitationer, og er lidt usikker på hvor meget bånd jeg skal købe.

  • Heidi Korsgaard says:

   Hej Kathrine :) jeg kan desværre ikke huske det men du kan hurtigt selv regne lidt på det. et postkort hvad det måler i breden og hvor meget du vil have til at lave sløjfen, prøv evt. med noget andet bånd rundt om kortet :) og køb rigeligt, man kan jo altid bruge resten til noget andet til festen :)

  • Heidi Korsgaard says:

   mange tak :) Det er noget jeg har designet i photoshop, hvor jeg direkte har lavet hele invitationen og så bare printet ud :)

   • Ditte says:

    Helt ok, er bare ikke selv en haj til det det Photoshop. Men må Prøve mig frem, kan man skrive selv teksten derinde? Tænker på hvordan du har fået hver linie til at ligne papirsstrimler med tekst? Og hvad med papiret du printede på var det hvidt? Og så er alt det lyserøde farve eller hvordan?

 3. Ditte says:

  Øv, kan ikke finde ud af at lave mønstret og ligge det ovenpå baggrunden, har siddet med det hele dagen, men må vist give op!

  • heidikorsgaard says:

   øv hvor ærgeligt Ditte, jeg sidder desværre midt i i eksamens periode for tiden og har desværre ikke mulighed for at hjælpe lige nu, hvornår skal du bruge det til ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *