Dåbskjolen

Da min søn Rasmus ikke blev døbt i dåbskjole, skal Silke heller ikke og det har været ret svært at finde et alternativ, hun skal have en kjole, men jo ikke en lang hvid en af slagsen, samtidlig må kjolen gerne betyde noget specielt.

Men så en dag så fandt jeg KJOLEN, eller jeg fandt ihvertfald en der kan sy KJOLEN.
Det var ganske tilfældig at jeg ramte over Eva på instagram.
Eva har bloggen rarebird-the-lab og instagram profilen @rarebird_lab og hun laver simpelthen de fineste kjoler og små hjelme med små vintage broderier. Se bare her..

Jeg skyndte mig at kontakte Eva, og heldigvis ville hun gerne hjælpe mig.
For selv om jeg ikke lige synes jeg selv har overskud til at sy hele kjolen vil jeg gerne sætte mit helt eget personlige præg på Silkes dåbskjole, så derfor valgte jeg at jeg ville lave broderiet selv.
Jeg kan også forestille mig at Silke vil synes det er en sjov lille “gave” til hende når hun bliver ældre.

Broderiet jeg har fået lavet er ikke perfekt, det er blevet pillet op mange gange og syet på ny, det burde måske også have været på noget endnu finere broderi stof. Jeg kunne selvfølgelig lave den om, men der ligger ret mange følelser i dette broderi, dem der følger mig på instagram ved at Silke har/har haft kolik, og hver dag, efter jeg og hendes far på skift er gået magteløst rundt med Silke i vores arme, har hun efter hun var ovre mavesmerterne blevet lagt på min mave også bare slappet helt af mens jeg har broderet.

Jeg vælger nu at kalde broderiet for færdigt, også ryger det afsted til dygtige Eva.

..Jeg glæder mig så meget til at se resultatet.

2 comments

  1. Anonym says:

    Hej Heidi.
    Hvor har du fundet mønsteret til det fine broderi? – jeg synes det er svært at opstøve!
    Hilsen Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *