Barnedåbs forberedelser

Om femogtyve dage skal vores lille Silke døbes, så det er ved at være på tide at vi kommer igang med planlægningen.

Der kommer ikke noget helt bestemt tema til festen, jeg har så mange ideer og jeg vil gerne lidt af det hele, men en ting er helt sikkert der er ingen der bliver i tvivl om at vi holder fest, en af de ting der bare skal være der, er nemlig balloner, masser af balloner !
Jeg har altid drømt om at holde en fest hvor der bare var massevis af balloner, og nu sker det, efter en hurtig google søgning efter helium faldt jeg over mintemafest.dk og jeg har lige bestilt en masse balloner og helium hjem og ifølge en mail jeg har fået, kommer posten allerede med godterne torsdag eller fredag, så i weekenden skal invitationerne ud, med balloner på..

Udover balloner er der også en ting mere som jeg har styr på og det er kjolen, Silke og jeg har de sidste par uger sat og hygget os med en helt speciel lille ting til kjolen… men mere om det i morgen.

– Jeg skal selvfølgelig nok vise jer billeder af invitationerne, og alle de andre mærkelige ting jeg garanteret finder på hen af vejen.

Indtil videre er vi så småt gået i gang, se selv…

At farve papir doilies – DIY

Det er så hyggeligt at farve Doilies.
– Jeg har fyldt en smule vand (kun lige nok til at dække et stykke papir) i et fad.
Hældt godt med frugtfarve i fadet, og så dyppet hver enkelt doilie for sig selv i 10-20 sekunder.
Man skal huske at ligge dem til tørre mellem køkkenrulle eller lignende.

4 comments

  1. Christina says:

    Hej.

    Super skøn ide. :) skal holde barnedåb for min datter den 7 november. Og tænkte også på nogenlunde samme ide med billeder men at sætte dem på doilies er jo en super fin ide ☺ hvor har du købt den til at klippe billederne runde?

    • Heidi Korsgaard says:

      Hej Christina, Tusind tak skal du have ! de runde stansejern er nogle jeg har købt hos cchobby, Held og lykke med din datters barnedåb <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *