Mit bud på en DIY gave til fars dag

I år får min mand denne t-shirt af børnene… lavet af mig 😉
og nej det ikke bare en trøje det er en helt speciel trøje ! – Faktisk vil jeg gå så langt og sige at den måske er enhver fars drøm !

På ryggen af en t-shirt har jeg tegnet en bilbane og med t-shirten har jeg vedlagt 2 små legetøjsbiler.. Tanken er at hvis min mand kommer træt hjem fra en lang arbejdsdag kan han tage trøjen på, ligge sig på gulvet, og vente til de små kommer og køre med biler på hans ryg… Massage T-shirten ! det er da lidt genialt, hvis jeg selv skal sige det ! – Jeg er helt sikker på han bliver glad.

Jeg så ideen på pinterest for længe siden, og jeg vidste jeg ville lave den, men skulle bare finde den rette anledning.

Jeg har brugt en standard hvid t-shirt
4 stykker hvidt kopipapir, tape
og en posca tusch, Posca tuscher holder i vask hvis du stryger stoffet inden vask.

herudover har jeg også brugt noget flydende stofmaling og en pensel (dette kræver dog en ret sikker hånd, tilgengæld synes jeg det går lidt hurtigere med de lange streger)

Jeg startede med at lave en skitse på 4 stykker kopipapir der var sat sammen med tape så de passede i størrelsen med ryggen af t-shirten, jeg tegnede skitsen op med en stor sort tusch, så jeg kunne se stregerne igennem stoffet når jeg lagde tegningen ned i t-shirten.

Herefter tegnede jeg efter stregerne jeg kunne se gennem stoffet med stofmalingen.
Til slut stryg jeg t-shirten så malingen holder til at blive vasket, det er lidt forskelligt fra stofmaling til stofmaling men det plejer at stå bag på flasken eller tuschen.

Jeg har lavet små søde detaljer som passer til vores familie, fx. et vejnavn der hedder SILKEstræde,
RASMUSAllé og vi bor i Rødding, æblebyen ! Hans firma bil og vores lille bil er også med.

Jeg synes det er en rigtig fin ide, der også er billig at udføre, og hvis man har lidt ældre børn end vores, kan børnene sagtens selv dekorere deres egen massage-shirt.

7 comments

  1. Anonym says:

    Det er jo helt perfekt – vi skal til bedstefars fødselsdag på fredag og han ønsker sig ingenting så mon ikke en lignende t-shirt kunne være gaven fra hans børnebørn :)

    Det er virkelig en sød idé!
    /Anne-Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *