Smukke kastanjer pakket varmt ind i uld

Jeg elsker efterår og alt det smukke der falder ned fra træerne, blade i smukke farver, agern, pigget skaller fra bøgetræerne og ikke mindst kastanjer. Som skrevet i sidste indlæg, havde jeg fået noget lækkert Meriono Uld fra CChobby som jeg slet ikke kunne vente med at komme til at lege med, så dagen efter var jeg med begge unger på kastanje jagt og vi fandt et kæmpe kastanje træ og fyldte lommerne godt op, da Rasmus og Silke kun er henholdvis 3 måneder og  21 måneder er de ikke helt klar til at være kreative endnu, men vi fik meget sjov sammen med Rasmus med at samle op og efterfølgende lege med dem da vi kom hjem. Jeg ville lave et par edderkoppe spind men som ideer tit gør, tog det lidt overhånd og jeg endte med at bruge grillspyd i stedet for tændstikker og så nærmest “væve” den lille kastanje ind i alt lækkert jeg lige kunne finde bla. det lækre uld.

Jeg har taget lidt step by step billeder så du selv kan prøve at pakke en kastanje varmt ind i lige hvad du synes.

Jeg har givet min store kastanje unger. “ungerne” hænger i tynde guld tråde.

 

4 comments

  1. Bolette Lander says:

    Hej igen, stadig vildt begejstret! Hvordan starter og slutter du, så det bliver finest? Er det bare en knude? Kærlig hilsen Bolette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *