Sæt wallstickers op i mønstre

I weekenden har jeg fået små katte wallstickers op på lillesøsters værelse, det tager slet ikke en hel weekend men jeg døjer ret meget med bækkenløsning og må derfor tage en masse pauser.
Disse katte wallstickers kan købes hos urban walls find dem lige her.

Jeg ville gerne have kattene hængt fint op på række, og min perfektionistiske side kom altså op i mig, skal det være lige, så lad det være lige 😉

Jeg huskede at tage en masse billeder, så du kan se hvordan jeg satte de fine wallstickers op i mønstre forskudt for hinanden.

Først satte jeg malertape op på det vandrette led, jeg har sat 3 brede stykker tape ved siden af hinanden, fordi jeg synes det ville være det rette mellemrum mellem kattene, mellem hver 3 stykker tape er der et mellemrum, disse mellemrum er målt med kattene, jeg har hele tiden flyttet de samme katte.

Bagefter satte jeg 2 stykker malertape ved siden af hinanden igen og igen med en kat mellemrum på det lodrette led. til sidst skulle wallstickers bare forskudt sættes op i hvert mellemrum, og maler tapen hives ned. Jeg er blevet rigtig glad for resultatet, og det er hvis så lige som det kan blive :)

 

10 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *