Et kig indenfor..

På Rasmus’s værelse.. lidt billed spam fra børneværelset jeg har fået lavet til Rasmus, Her er fyldt med små kreative projekter jeg selv har lavet, og i forhold til hvordan værelset så ud da vi overtog huset for 4½ måned siden, så er jeg virkelig godt tilfreds med resultatet, og vigtigst af alt Rasmus elsker at være her, han er utrolig dygtig til at lege alene, og kan bruge lang tid på at undersøge alt igen og igen :) Egentlig ville jeg gerne have haft noget andet end madrassen på gulvet, men det viser sig vi alle er ret glade for at slænge os og Rasmus sidder tit med Alfons Åberg og læser en god bog, så madrassen bliver indtil jeg har fundet det helt perfekte der skal stå lige der :) Tipien er hjemmelavet og bliver mest brugt til at ligge stille og roligt inden i mens vi bare slapper af og kigger på lyskæden der lyser i forskellige farver ovenfor, og så er den ret populær at kravle ind i, og ud af, når man bare gerne vil lege titte bøh med mor og far !

12 comments

  1. dottie says:

    Wauw!!! Jeg kan godt forstå at din søn elsker at lege på sit værelse. Hvor er det flot og kreativt!
    Hvordan har du lavet svampen? Fungerer den som taburet eller bare som pynt?

  2. mange tak :) svampen lavede jeg til en alice i eventyr fest for nogle år siden, jeg lavede 3 ialt, de fungere som taburetter, selve "svampen" kan også tages af så håber jeg de kan bruges til jorden er giftig når børnene bliver ældre :) lang historie kort har jeg skåret et rundt stykke træ i mdf. klippet en endnu større cirkel af rød bomuld som jeg har syet hvide filt cirkler på. herefter har jeg bukket stoffet rundt og ned under pladen (hvor der forresten er en rund madras på.) jeg har hæftet med hæftepistol under hele vejen rundt, og fyldt svampen med alt muligt fyld. Under svampen er endnu en plade som passer ned i hullet på røret, pladen har jeg sømmet fast til den anden plade, den dækker også for det overskydende røde stof, og klipsene :) Håber det var nogenlunde til at forstå :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *