Den første fastelavn..

Blev fejret som svamp..

Jeg brugte ikke lang tid på dette svampe kostume i hvert fald ikke så lang tid som jeg havde forventet, jeg bestemte mig for at jeg ikke ville ud og bruge en masse penge på stof, heldigvis havde jeg da noget stribet grønt stof, grønt og hvidt filt, og noget rødt stof til at ligge og ja så var det jo oplagt at Rasmus skulle være en lille svamp. De grønne bukser er syet ud fra et almindeligt buksemønster, herefter klippede jeg blade af filt og syede dem fast på bukserne, Hvis man i forvejen har et par grønne bukser til at ligge kan man jo bare bruge dem. Bodyen med prikker var en vi havde i forvejen (den er fra H&M;) hatten var det sværeste faktisk tog det 3 forsøg, inden den blev en hat han kunne holde på hovedet og som han ikke rykkede af med det samme han fik den på. jeg klippede et stort stykke rundt stof, syede runde hvide filt stykker på hvor jeg herefter syede den “omvendt” med læg på en strikhue.

Billeder af kostumet, desværre ikke helt let at beholde en 14 måneder gammel svamp i linsen :)

4 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *