Klip en sløjfe DIY

Fine 3D sløjfer til gave indpakning lige til at printe og samle..

– Download og print skabelonen lige her

OPDATE (jeg har senere lavet en ny sløjfe skabelon som er rigtig god hvis du skal lave en sløjfe ud af papir eller karton der ikke er ens på begge sider, fx. mønstret papir) Du finder det nye indlæg med den nye skabelon her.

– Tegn skabelonen over på det karton eller papir du ønsker, og klip sløjfen ud.

– Lim eller sæt et stykke dobbelt klæbende tape på midten af sløjfen. (Jeg foretrækker selv dobbelt klæbende tape da jeg synes det holder bedst.) Følg Billederne herunder:

Færdig ! Du kan selvfølgelig vælge at pynte sløjfen, her har jeg pyntet med neon klistermærker.

 

13 comments

 1. Frk. Smed says:

  Hvor er de flotte. Dejligt at du har lavet en skabelon på dem i et stykke. Så er der ikke så meget pillearbejde. Den skal helt sikkert bruges til årets julegaver.
  Hav en god aften.

 2. Hvor er det bare fint:-) Jeg har lige meldt mig som fast læser, og glæder mig til at følge med i fremtiden, og måske kigge tilbage i dine arkiver, hvis tiden en dag tillader det. Glædelig 2. december. mvh marie

 3. Lea says:

  Jeg ville lige rose dig for dine fine blog!! Jeg læste alle indlæggene i går (selvom jeg burde have lavet lektier .. 😉 ) og jeg glæder mig til at læse mere i fremtiden..
  God Jul!

 4. Julie says:

  Hejsa,
  Hvor er de fine – de vil pynte på bordet til vores barnedåb lige om lidt :)
  Kan det passe at man ikke kan downloade skabelonen uden at oprette sig (og betale for det)?
  Mvh. Julie :)

 5. Hej Julie, Jeg netop hørt fra nogle flere der siger det ikke virker – for nej det er bestemt ikke meningen man skal betale for nogle af mine skabeloner, det program jeg anvendte på daværende tidspunkt for at kunne uploade filer her til bloggen er åbenbart blevet betalings styret. Jeg arbejder lige nu på en ny skabelon og et nyt indlæg, så den igen bliver frit tilgængelig :)

 6. Lisa says:

  De er bare helt vildt flotte. Jeg kommer til at læse med her fremover!

  Jeg har selv leget med tanken om at få brugt noget af alt det papir jeg har liggende derhjemme (købt billigt her: http://www.emballage-shoppen.dk/ )
  Her er en oplagt mulighed at få lavet ud af noget af det

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *