Kork stjerne DIY

Har i det den stjerne der er i Boligliv denne måned ? der har været noget snak om den på instagram og ingen ved hvem der har lavet den eller hvor den kan købes, jeg besluttede mig for at prøve at lave den selv, jeg vil egentlig gerne have haft den i træ som den oprindelige, men da jeg hverken ejer noget træ eller en stiksav (Glæder mig til at flytte og få et værksted ) så måtte jeg ty til andre materialer, og her synes jeg kork var den mest oplagte det er let at arbejde med og er jo et hit lige nu.

Jeg startede med at lave en trekantet skabelon jeg kunne tegne af efter over på korket

(Den trekant jeg har brugt måler 9,5 cm høj 3 cm for neden og ca 0,5 cm for oven.)

Tegn og skær 8 trekanter, du kan skære dem ud med en hobbykniv.

Du kan male stjernerne som du har lyst til hvis du vil lave striber kan du få de mest lige streger ved at klistre maler tape rundt til hvor du ønsker stregerne skal være.

Jeg har brugt alm. akryl maling fra søstrene grene og posca tuscher.

Det sværeste var at samle stjernen (det var måske ikke så velovervejet inden jeg begyndte 😉 men jeg bestemte mig for at klippe enderne på stjernerne skrå og slibe dem lidt med sandpapir (Se billedet herunder)

Jeg limede til sidst alle 8 stjerne takker sammen skrå mod skrå kant. Jeg brugte en meget stærk sekundlim fra loctite.

10 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *