Lav dine egne sprælle engle

Folk har efterspurgt på Instagram om jeg solgte de fine engle jeg viste i sidste indlæg,
det gør jeg ikke, men jeg har lavet fine skabeloner lige til at printe så i selv kan pynte jeres egne engle.

Print skabelonerne ud på karton i den farve du ønsker engel skal have.

Jeg har lavet 2 forskellige skabeloner en til en stor engel og en hvor der er til 2 små engle, jeg har valgt at lave dem helt simple så i selv kan tegne øjne på. og skabe lige præcis den engel i ønsker.

Klik på download for at downloade skabelon til engle skabeloner

Lille Engle Skabelon:

Klip delene ud og sæt englene sammen med clips som disse

Og så er det bare at sætte fantasien i gang, til mine engle har jeg først tegnet ansigtet på med tuscher og jeg har brugt stofrester som jeg har klippet efter kroppens silhuet og herefter limet fast som kjole, og brugt maskin tape som strømper.
Garn i de yndigste farver har jeg brugt som hår (Jeg har limet håret på med almindelig limstift direkte på englen, de efterfølgende garn lag som jeg har viklet rundt og rundt, jeg har jeg brugt stof lim til at sætte fast på første garn lag, jeg har samlet håret i en skæv “hestehale” bag på hovedet.)

Jeg har til sidst pyntet englen med blonder, blomster og hvad jeg ellers kunne finde.
Til vinger har jeg brugt nogle sommerfugle jeg havde liggende men de har også de fineste netvinger hos cc hobby lige her

Hvis der er nogle der får lavet nogle engle eller andet ud af mine skabeloner vil jeg meget gerne se resultatet så send mig lige et peg, skabelonerne er til fri afbenyttelse og må også bruges til salg, i må dog meget gerne linke til min blog.

Se Flere billeder af mine engle her

9 comments

 1. Marina says:

  Hvor er de skønne. De minder mig sådan om nogle min mor lavede da jeg var barn. Jeg sidder lige og nørkler med at lave krea indlæg til børn hele efterårsferien og mangler lige præcis én ide som jeg gerne vil låne (fordi der altid er en eller to lånte ideer i temaet). Denne ide ville være perfekt. Må jeg låne dit smukke billed og bruge det til at linke til dig?

 2. Annitta says:

  Hej – vildt sød engel, som jeg gerne vil downloade og bruge, men jeg kan ikke finde download tasten eller….. hvordan gør jeg?
  mvh Annitta

  • Heidi Korsgaard says:

   hej Annita, mange tak :) – Prøv at klikke på billedet nederst til højre så skulle den gerne åbne som stor og du kan printe den ud ?

 3. Sara says:

  Hej Heidi
  Hvor er de flotte.
  Jeg vil gerne lave dem med min klasse i et forløb om engle.
  Prøver at vurdere hvor mange clips jeg skal bruge – hvor mange bruger du/man på en engel??
  Sara

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *