Origami papirs lampe DIY

Jeg har i lang tid gået og beundret de smukke foldede lamper fra snowpuppe, men synes alligevel at prisen er alt for pebret til hvad jeg vil slippe for noget foldet papir, og især når jeg selv kan lide at udfordre mig selv og lege med karton.

Jeg har fået foldet denne lampe skærm

Jeg startede med at folde en magic ball da jeg havde ret store forventinger om hvordan min lampe skulle se ud og jeg var sikker på at dette ville lære mig hvordan jeg skulle lave min helt egen skabelon,

men så  fandt jeg denne DIY fra hollanske work and process  og må sige at mine øvelser med min magic ball blev nyttige, jeg synes deres DIY er mangel fuld og der magler en del detaljer, men det kan sagtens lade sig gøre bare man har hovedet med sig og giver sig god tid.

Billede fra work-and-process.blogspot.dk

Jeg har også fundet nogle andre DIY’s på foldet papirs lamper til jer, så kan i selv finde den form for papirs lampe i selv vil springe ud i at prøve..

Danske Kreavilla har lavet smukke skabeloner til gratis download i hendes shop lige her, her er både skabeloner til 6, 8 og 10 kantet lampe skærme.
Jeg må klart prøve at lave en 10 kantet (Den grå) så snart jeg får lyst og tid til at folde igen..

Billeder er fra www.kreavilla.blogspot.dk

Det sidste bud på en origami lampe du selv let kan lave er denne DIY fra www.reintroduced.nl
Den minder ret meget om den lampe fra work-and-process.blogspot.dk øverst dog er denne DIY meget lettere at følge dog kan jeg personligt meget bedre lide den første lampe frem for denne.

Billeder fra www.reintroduced.nl/

 

8 comments

  1. Nola says:

    Sikken nogle skønne lamper og du er da vildt fingernem. På et tidspunkt vil jeg også prøve at folde en …. :-) Super lækker blog du har, glæder mig til at følge med :-)
    Kh Nola

  2. Anonym says:

    nu har jeg prøvet og prøvet – kan simpelthen ikke forstå hvordan man folder anden række?? :( den er ellers så fin !

    knus Nathali

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *