Lav din egen Cirkus Plakat – Skabeloner

Så er min første DIY til Cirkus summarum færdig, du kan læse mere om projektet i indlægget her

Min første DIY har været at lave skabeloner som man kan printe, og ud af skabelonerne kan man lave de sjoveste ting, fx en cirkus plakat.

Mine tanker omkring at lave skabeloner til en cirkus plakat var at hele familien skulle være med derfor er der både lette og svære skabeloner at klippe efter, Hvis du har mindre børn, kan de voksne klippe og børnene kan farvelægge og pynte figurerne fx med palietter.

Alle kan være med til at lave en Cirkus plakat, det er sjovt at klippe klistre flytte rundt, sætte sammen til din helt egen plakat.Jeg endte op med 2 cirkus plakater som er meget forskellige, min ynglings er cirkus summarum plakaten fordi den er så glad og farverig præcis som en cirkus summarum forestilling !

cirkus_summarum_plakat_i_ramme_

Materialer:

Skabeloner – Skabelonerne kan printes her

OPDATERING ! Flere efterspurgte skabeloner til Bamse derfor har jeg lavet ekstra Ramasjang skabeloner  som kan hentes og printes her !

Stort stykke papir eller karton Jeg har købt et stort stykke karton 50*70 cm ved boghandleren.
Pap og papir måske glimmer papir
Blyant
Saks
evt. en hobbykniv eller skalpel
Lim
Hvis du vil tegne på figurene eller din plakat skal du også bruge farveblyanter eller tuscher
evt. noget pynt, palietter, konfetti eller måske glimmer

Sådan gør du:
Print skabelonerne og klip de figurer ud du gerne vil bruge til din cirkus plakat, tegn figurene over på noget papir eller pap, og klip ud, læg figurene på plakaten og flyt figurene rundt.
Når du er kommet frem til lige præcis det cirkus du allerhelst vil besøge limes alle tingene på og du kan hænge din plakat op på værelset..

Der er 5 sider skabeloner ialt, 2 sider med cirkus artister, 1 side med dyr, og 2 sider med tilbehør, du kan pynte figure og dyrene med tingene fra tilbehørs siderne, måske elefanten skal have en høj hat eller klovnene skal jonglere med ballondyr..

cirkus_DIY_1

cirkus_DIY_2

cirkus_DIY_4

TIP: Lav konfetti ved at udstanse en masse cirkler med en hulmaskine

cirkus_DIY_3

Jeg har lavet 2 plakater en lidt enkel plakat hvor alle figurene er klippet ud af sort papir, og pynten er lavet af glimmer papir

Cirkus_plakat_i_ramme

Og min Cirkus summarum plakat, som jeg er særlig glad for..

For Tænk hvis Hr. skæg blev forvandlet til an stærk mand, hvis bamse blev kæmpe stor og bruno blev en lille bitte linedanser som pruttede konfetti.. eller hvis Kristian blev en søløve, at Onkel reje blev forvandlet til en fin ballerina og hans pibe blev til en saxofon. Hvis Hr. cirkus direktør blev til en ballon, at motor mille og Silja blev til 2 små dansende aber, og sidst men ikke mindst hvis alt fik et drys med glimmer.. ja så ville cirkus summarum måske se sådan ud:

Lav-din-egen-Cirkus-Plakat-Skabeloner61

Hvis du gerne vil have et cirkus summarum logo på din plakat kan den printes under min DIY på cirkus summarum s hjemmeside lige her

15 comments

 1. Tusind tak :) Hvor lyder det dejligt Helena, man kan sagtens lave en cirkus plakat selvom man ikke har børn ! Cirkus er jo netop for alle :) – Hvis du får lavet en plakat vil jeg meget gerne se den :)

 2. Super fin plakat som jeg rigtig gerne vil i gang med – men jeg kan ikke få den printet ud… :-(
  Jeg har ikke oprettet Dropbox da jeg ikke helt ved hvad det går ud på – men kan jeg så ikke printet det ud?
  Det er nogen rigtig fede og skønne ting du får lavet…:-D

 3. Anne Sofie says:

  Hvor er de flotte! Jeg er vild med tanken om, at man er flere, der skaber noget fint sammen! Jeg tror, jeg skal prøve at lave cirkusplakater med mine 4 unger :)

 4. hej maj-britt tak skal du have :) du skal ikke være logget ind på dropbox for at printe skabelonen den skal bare lige tænke med at få tegningerne indlæst det kan godt tage lidt tid, du kan også downloade skabelonerne til din egen computer øverst i højre hjørne når du har trykket på linket :)

 5. Marie says:

  Hej Heidi. Du har ikke en skabelon på Bamse nederst på den ene plakat? Jeg ved ikke om jeg er ferm nok på fingrene til selv at tegne den i fri hånd :-) Mvh

  • Heidi Korsgaard says:

   Hej Marie, det har jeg desværre ikke, men kan prøve at se om jeg lige kan få den tegnet op og scannet ind :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *