Storm P Illustrationer

Sidste uge kom min veninde forbi med en bog fyldt med lækre storm P streger, hun har længe ønsket sig en Storm P illustration, og hun mente jeg var den rette kvinde til at få dette ønske opfyldt, hun ville gerne havde de sorte streger orange.
Igår da jeg endelig fik tid til at sidde og lege tog ideen dog en smule om sig, og der blev scannet, leget i Photoshop og printet til den store guld medalje.. må indrømme jeg er blevet en smule lun på storm P og  jeg havde en smule svært ved at stoppe igen, men jeg er simpelthen så glad for resultatet og der må helt sikkert også et par Storm P illustrationer i glas og ramme i vores stue, så er det jo bare lige med at blive enig med sig selv om hvilke det dog skal være…
 Storm P Illustrationer – Hvilke Nogle skal dog forblive på min Gallerihylde?
 Min favorit må nok blive en af disse 2
Men der er jo et par stykker at vælge mellem :)

7 comments

  1. Hej Helena da Storm P jo har copyright på disse tegninger er det desværre ikke på nuværende tidspunkt muligt for os at sælge disse illustrationer, men jeg melder det her på bloggen hvis det bliver aktuelt. Venlig hilsen Heidi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *