Categories
annonce

Det gode liv og dets mange glæder

Få hjælp og inspiration til at få det gode liv ind i din hverdag, uden at du skal bruge en formue på at komme i gang. Der findes overraskende mange muligheder, der næsten er for gode til at være sande.

Den lette løsning kan også være den bedste for dig

Har du svært ved at få enderne til at hænge sammen økonomisk er det måske værd at overveje om et forbrugslån skal gøre det sidste arbejde for dig. Det er ikke alt der skal være ad den mest kringlede vej med flest forhindringer og måske er du bare nået dertil hvor du bør overlade den del af de måske frustrerende dagligdagstanker til den lette løsning.

At optage et lån online er hurtigt og enkelt og hvis du bare har styr på hvad du har af indtægter kontra udgifter sådan nogenlunde, så har du også et godt overblik over hvad du er i stand til at låne. Du skal nemlig være sikker på at det månedlige afdrag faktisk også kan lade sig gøre for dig.

Et onlinelån kan være en dyre løsning, hvis du ikke er opmærksom på hvad de forskellige begreber står for. Gør gerne brug af låneberegneren, hvor du kan få et estimat på det du skal tilbagebetale pr. måned over den valgte løbetid.  

Spar pengene – der findes de gratis alternativer

Du kan også med fordel få et godt overblik over hvad du faktisk bruger dine penge på. Betaler du for at holde avis, har du lidt flere streamingtjenester end du egentlig bruger eller lignende så kan du f.eks. spare ret meget pr. måned ved at kigge efter andre alternativer at få den daglige underholdning dækket ind.

Det behøver ikke koste alverden at blive underholdt, og det er faktisk en overraskende stor post i budgettet for mange husstande med alverdens streamingtjenester og abonnementer på diverse magasiner. Hvis man ikke er helt i knæ økonomisk, kommer man nok aldrig til at genleve en hverdag uden disse ”goder” igen, men nød lærer nøgen kvinde at spinde.

Lad dig blive inspireret til et fungerende friluftsliv

Er du tvunget til at undvære alt det der ikke er livsnødvendigt, vil du måske få øjnene op for de mange gratis glæder der stadig den dag i dag kan gøres brug af. I stedet for at forkæle børnene med en tur i tivoli, så forkæl dem med en dag i det fri. Måske du allerede kender til en rigtig god legeplads, som børnene elsker at lege på?

Pak en picnickurv hjemmefra og kom ud og snus den friske danske sommerluft ind. Er det ikke noget I plejer at gøre, så vil du hurtigt opdage at det der gør hver især glade, slet ikke er de dyre forlystelser men det at man hygger sig sammen og får grint og måske lærer hinanden at kende på helt nye måder.

Friluftsmagasinet er et rigtigt godt magasin, hvor du finder gratis læsning online omkring det gode friluftsliv. Du kan også her få gode tips til, hvilket tøj og udstyr der er godt at eje og blive inspireret til hvordan du får den bedste tid udendørs med dine kære.

Categories
annonce

Forbedre din økonomi

Alle har en økonomi og derfor er det også relevant for alle at forbedre sin økonomi. Du kan måske have en sund økonomi efter din egen mening. Men har du egentlig prøvet at kigge den i sømmene og se om du måske bruger mere end hvad nødvendigt er.

Grønne eller røde tal

Det er selvfølgeligt dejligt hvis du har en økonomi, hvor du ikke rigtig behøver at tænke over hvad du køber og hvornår, for der er aldrig rigtig udsigt til at kontoen går i røde tal. Men for langt de fleste er tilfældet at selv med den mulighed, så nærmer den buffer der står endnu som grøn, en mindre og mere rødt beløb.

Det skader ikke at få dig et hurtigt overblik

Det er derfor ikke dumt at tage et hurtigt screen af din økonomi for at se, hvor du måske kan forbedre den. Du kan se nogle gode fif her: https://www.graenselandsportal.dk/2021/01/afproev-nye-maader-at-forbedre-din-oekonomi-paa/, for hvem vil ikke gerne have en bedre økonomi, selv hvis den er god i forvejen?

Det kan være simple sager som der skal gøres eller bare være opmærksom på, for at forbedre din økonomi. Det kan også være at du opdager at det virkelig er godt for dig med disse gode fifs, for ellers var du måske i den nærmeste fremtid endt i det røde felt allerede.

Categories
diverse

Have i egen stil

Trænger haven til omrokering eller flytter du ind et nyt sted hvor du gerne vil sætte præg på stedet? Hvis du synes at din have mangler lidt charme og gerne vil opgradere, så du kan få mest ud af den til sommer, kan du her få tips og idéer til hvordan du kan gøre din have til dit nye yndlingssted.  

Når foråret og sommeren byder sig velkommen, er der intet bedre end at kunne nyde årets første solstråler udendørs. At være i haven er et lille vindue til naturen og hvad giver bedre ro i sjælen en fantastisk vejr og natur? Det kan være at haven er blevet lidt ensformig, og tilgroet. Eller måske flytter du til et nyt sted hvor du gerne vil skabe noget helt særligt for dig selv.  

En rigtig god måde at inddrage god gammeldags hygge kunne være at få opsat et røgfrit bålsted i haven. Intet siger hygge som et bål sted og så endda et lige nede i haven? Med denne type bålsted slipper du endda for røg som stænker tøjet med grim lugt. Her kan du samle venner eller familie om bålet og lave snobrød eller ristede skumfidusser. Det lyder da hyggeligt!  

Træt af sol i øjnene? 

Hvis din have er placeret lidt uheldigt i forhold til solen og du gerne vil have muligheden for at regulere skyggen i løbet af dagen, er en markise en rigtig god løsning. Med en ny markise kan du også skabe et nyt frisk look i haven og markisen kan danne samlepunkt for gode stunder i haven. Du kan få monteringsvejledning her, hvis du ikke selv er den store handyman type. Så behøver du ikke engang gøre noget selv.  

Hvis du ikke er interesseret i en markise, er en parasol selvfølgelig også en mulighed som kan give noget skygge for solen. Husk at solen ofte er skarpere end man tror, og i beskyttelsen mod solen er det vigtigt at huske de tre S’er: skygge, solcreme og solhat.  

Kast dig over en ny hobby 

Er årsagen til at du pludselig står med en ny have som skal renoveres, en skilsmisse eller en kommende skilsmisse. Så kan du finde en god advokat her: 

Der er selvfølgelig også hjælp at hente hvis du har brug for advokat hjælp i andre tilfælde.  

Hvis du står og har mere tid end du plejer og mangler et frisk nyt projekt, kan en renovering af haven være en oplagt mulighed. Der er altid nye ting at lave og mulighederne er uendelige. Er det ikke også dejligt at kunne invitere gæster til en have, som er indbydende og kan imponere? Og hvad er bedre end at have en have som man elsker at tilbringe tid i, når det gode vejr endelig byder sig. Hvis temperaturerne falder, så kan du eller i jo altid varme jer ved bål stedet.  

Plan nye blomster og planter 

En rigtig sjov og indbydende måde at pifte haven op på, er den oplagte mulighed nemlig at plante nye blomster og planter. Hvorfor ikke få fældet det hæslige birketræ som din eksmand eller kone elskede? Eller den busk som du alligevel aldrig har kunnet lide. Tag en tur på planteskolen og udvælg de sjoveste, smukkeste og mest farvesprudlende planter og blomster. Så kan du altid nyde et smukt syn når du går en tur i haven. Og blomsterplantning er da også lidt mindfulness i sig selv.