Det gode liv og dets mange glæder

Det gode liv og dets mange glæder

Få hjælp og inspiration til at få det gode liv ind i din hverdag, uden at du skal bruge en formue på at komme i gang. Der findes overraskende mange muligheder, der næsten er for gode til at være sande.

Den lette løsning kan også være den bedste for dig

Har du svært ved at få enderne til at hænge sammen økonomisk er det måske værd at overveje om et forbrugslån skal gøre det sidste arbejde for dig. Det er ikke alt der skal være ad den mest kringlede vej med flest forhindringer og måske er du bare nået dertil hvor du bør overlade den del af de måske frustrerende dagligdagstanker til den lette løsning.

At optage et lån online er hurtigt og enkelt og hvis du bare har styr på hvad du har af indtægter kontra udgifter sådan nogenlunde, så har du også et godt overblik over hvad du er i stand til at låne. Du skal nemlig være sikker på at det månedlige afdrag faktisk også kan lade sig gøre for dig.

Et onlinelån kan være en dyre løsning, hvis du ikke er opmærksom på hvad de forskellige begreber står for. Gør gerne brug af låneberegneren, hvor du kan få et estimat på det du skal tilbagebetale pr. måned over den valgte løbetid.  

Spar pengene – der findes de gratis alternativer

Du kan også med fordel få et godt overblik over hvad du faktisk bruger dine penge på. Betaler du for at holde avis, har du lidt flere streamingtjenester end du egentlig bruger eller lignende så kan du f.eks. spare ret meget pr. måned ved at kigge efter andre alternativer at få den daglige underholdning dækket ind.

Det behøver ikke koste alverden at blive underholdt, og det er faktisk en overraskende stor post i budgettet for mange husstande med alverdens streamingtjenester og abonnementer på diverse magasiner. Hvis man ikke er helt i knæ økonomisk, kommer man nok aldrig til at genleve en hverdag uden disse ”goder” igen, men nød lærer nøgen kvinde at spinde.

Lad dig blive inspireret til et fungerende friluftsliv

Er du tvunget til at undvære alt det der ikke er livsnødvendigt, vil du måske få øjnene op for de mange gratis glæder der stadig den dag i dag kan gøres brug af. I stedet for at forkæle børnene med en tur i tivoli, så forkæl dem med en dag i det fri. Måske du allerede kender til en rigtig god legeplads, som børnene elsker at lege på?

Pak en picnickurv hjemmefra og kom ud og snus den friske danske sommerluft ind. Er det ikke noget I plejer at gøre, så vil du hurtigt opdage at det der gør hver især glade, slet ikke er de dyre forlystelser men det at man hygger sig sammen og får grint og måske lærer hinanden at kende på helt nye måder.

Friluftsmagasinet er et rigtigt godt magasin, hvor du finder gratis læsning online omkring det gode friluftsliv. Du kan også her få gode tips til, hvilket tøj og udstyr der er godt at eje og blive inspireret til hvordan du får den bedste tid udendørs med dine kære.