Gode idéer til dates du kan være kreativ på

Gode idéer til dates du kan være kreativ på

At gå på dates, særligt hvis det er med nogle mange ikke kender særlig godt kan nogle gange være lidt nervepirrende. Ofte vil man gerne gøre et godt indtryk, og have at daten går godt. Med kreative dates kan det være at daten bliver mere afslappet og byder på sjove momenter og gode minder.  

Føler du nogle gange at du er lidt træt af de klassiske dates idéer og mangler noget inspiration til hvordan du kan arrangere en sjov, anderledes og behagelig date. Med dates som har anderledes indhold, kan man åbne døren for et andet miljø og forhåbentlig lære den anden person bedre at kende.  

Den første date kan være nervepirrende 

Når set up’et er sat til at man kan slappe af og lave ting sammen, er der ofte en masse at snakke om, og man får en bedre fornemmelse for, hvem den person man er på date med egentlig er. Kreative dates kan du anvende både hvis det er din første date, hvis det måske er en du har set et par gange eller med en som du har været sammen med i længere tid. Kreative dates er altid sjove og kan skabe god stemning uanset hvor lang tid i har kendt hinanden.  

Online dating er blevet rigtig populært de seneste par år, og det første møde med en man kun kender gennem skærmen kan ofte være ret nervepirrende. Alligevel er der mange der har succes med online dating, fx er Danmarks første datingside stadig en af de mest populære i Danmark. Det kan du læse mere om her: https://datingsider.nu/dating-dk-anmeldelse-danmarks-forste-dating-site-er-still-going-strong/

Kreative rammer skaber ro til udfoldelse og afslappethed 

Hvis du er blevet frisk på idéen om at tage din næste date med på en kreativ date, så er der mange forskellige ting du kan gøre. Ofte er det kreative rum et sted hvor man slapper af, og på den måde kan man nemmere komme tættere på hinanden.  

En god idé til en kreativ date er at dække op derhjemme til kreativ leg. I kan male med forskellige redskaber og skabe fine motiver, eller i kan klippe klistre med sjove dimser. I kan også tegne sammen, og en sjov idé er at i skal male eller tegne hinanden. I kan således snakke om hvilke ting i lagde særligt mærke til ved hinanden første gang i mødtes. Hvis det er tæt på jul eller en anden helligdag, kan man lave helligdags-inspireret kunst, måske noget julepynt eller skære græskar til halloween. Det er kun fantasien der sætter grænser.