Havespil til at gøre din sommerdag i haven perfekt!

Havespil til at gøre din sommerdag i haven perfekt!

Sommerdage i haven er nogle af de bedste. Der er intet bedre end at tilbringe tid udenfor med familie og venner og nyde en kold drink og noget god mad. Men hvad kan gøre en sommerdag endnu bedre? Nogle sjove havespil selvfølgelig. Havespil er gode for både børn og voksne. De er en sjov måde at tilbringe tid sammen på og få nogle grin, mens man nyder sommersolen.

Her er nogle forslag til sjove havespil for børn:

Bowling
Udendørs bowling kastespil er et sjovt spil for både børn og voksne. Udendørs bowling kastespil er let at sætte op. Det eneste du skal gøre, er at opsætte alt indholdet og kast din frisbee.

Vælt kegler som en ægte konge
Det kunne også være et klassisk udendørs spil, som kongespil eller også kaldt vikingespil. Spillet er en god gammel kending og er blevet spillet i de fleste danske haver.

Rundbold
Et andet godt spil er rundbold eller baseball, især hvis der er mange mennesker, der spiller. Vi har alle hørt ordsproget “Det er ikke om man vinder eller taber, det er…”, men vi tror, at det er endnu sjovere at spille, når man vinder.

Hvis du er på udkig efter nogle af de mere traditionelle havespil, er der også masser at vælge imellem. Kroket er altid populært, og det er også nemt at arrangere et spil quoits i haven. Hvis du har træer i din have, er træklatring en anden god mulighed – du skal bare sørge for at være forsigtig, når du vælger træerne. Uanset hvilken type havespil du vælger, skal du sørge for at det foregår udenfor og nyd sommersolen med dine venner og familie. Det er en fantastisk måde at tilbringe en eftermiddag eller aften på!

Så hvad du venter på? Disse spil er rigtig sjove og vil gøre din havefest meget mere spændende.