Påskebord – DIY

Jeg er på forkant i år og har allerede lavet pynt til påskebordet. Her har i lidt billeder af hvordan vores påskebord kommer til at se ud.. selvfølgelig er pynten hjemmelavet og i løbet af indlægget kan i se hvordan jeg har lavet det, måske du også får lyst til et pastel fantastisk påskebord.

Jeg har taget udgangspunkt i Anton berg påskeæg, hvert år spiser jeg virkelig mange og i år bad jeg min mand om at tage 1,8 kg med hjem fra tyskland (til den nette sum af 120 kr) så selvom jeg har spist halvdelen ups! er der stadig masser tilbage til påskegæsterne, og bordet, de smager fantastisk og jeg elsker deres fine farver ! Jeg har klippet fjer og givet dem et touch af guld glimmer, Guldet har jeg først videre i form af wire der er formet som et æg, og wire omkring et par anton berg æg..

Fjer – DIY

Læs hvordan jeg har lavet papirs fjerene i dette indlæg der både indeholder skabelon og DIY til at pynte, bøje og klippe fjer.

påskebord_2
Æg med wire – DIY

Wire-æggene der ligger på hver enkel tallerken er virkelig lette at lave:
Form wiren omkring en ægge lignene genstand (jeg har brugt en kageudstikker, fra ikea som oprindelig var helt rund, jeg har bare trykket den æggeformet) Tag den æggeformet wire væk fra æggeformen og sno herefter tilfældig wiren omkring ægget.. klip til sidst den løse ende.

påskebord_DIY_2

påskebord_DIY_1
Anton berg æggene med guld touch er det samme wire der enkelt er viklet rundt omkring æggene..

påskebord_DIY_3

Materialer:

– Pastel farvet karton fra cchobby
– Servietter fra Søstrene Grene
– Wire fra cchobby

Du kan følge Den Kreative Sky via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK INSTAGRAM

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *