Have i egen stil

Have i egen stil

Trænger haven til omrokering eller flytter du ind et nyt sted hvor du gerne vil sætte præg på stedet? Hvis du synes at din have mangler lidt charme og gerne vil opgradere, så du kan få mest ud af den til sommer, kan du her få tips og idéer til hvordan du kan gøre din have til dit nye yndlingssted.  

Når foråret og sommeren byder sig velkommen, er der intet bedre end at kunne nyde årets første solstråler udendørs. At være i haven er et lille vindue til naturen og hvad giver bedre ro i sjælen en fantastisk vejr og natur? Det kan være at haven er blevet lidt ensformig, og tilgroet. Eller måske flytter du til et nyt sted hvor du gerne vil skabe noget helt særligt for dig selv.  

En rigtig god måde at inddrage god gammeldags hygge kunne være at få opsat et røgfrit bålsted i haven. Intet siger hygge som et bål sted og så endda et lige nede i haven? Med denne type bålsted slipper du endda for røg som stænker tøjet med grim lugt. Her kan du samle venner eller familie om bålet og lave snobrød eller ristede skumfidusser. Det lyder da hyggeligt!  

Træt af sol i øjnene? 

Hvis din have er placeret lidt uheldigt i forhold til solen og du gerne vil have muligheden for at regulere skyggen i løbet af dagen, er en markise en rigtig god løsning. Med en ny markise kan du også skabe et nyt frisk look i haven og markisen kan danne samlepunkt for gode stunder i haven. Du kan få monteringsvejledning her, hvis du ikke selv er den store handyman type. Så behøver du ikke engang gøre noget selv.  

Hvis du ikke er interesseret i en markise, er en parasol selvfølgelig også en mulighed som kan give noget skygge for solen. Husk at solen ofte er skarpere end man tror, og i beskyttelsen mod solen er det vigtigt at huske de tre S’er: skygge, solcreme og solhat.  

Kast dig over en ny hobby 

Er årsagen til at du pludselig står med en ny have som skal renoveres, en skilsmisse eller en kommende skilsmisse. Så kan du finde en god advokat her: 

https://advokathusetbredgade.dk/advokat-til-privatpersoner/skilsmisse/skilsmisse-oekonomi-formue-gaeld-pension/

Der er selvfølgelig også hjælp at hente hvis du har brug for advokat hjælp i andre tilfælde.  

Hvis du står og har mere tid end du plejer og mangler et frisk nyt projekt, kan en renovering af haven være en oplagt mulighed. Der er altid nye ting at lave og mulighederne er uendelige. Er det ikke også dejligt at kunne invitere gæster til en have, som er indbydende og kan imponere? Og hvad er bedre end at have en have som man elsker at tilbringe tid i, når det gode vejr endelig byder sig. Hvis temperaturerne falder, så kan du eller i jo altid varme jer ved bål stedet.  

Plan nye blomster og planter 

En rigtig sjov og indbydende måde at pifte haven op på, er den oplagte mulighed nemlig at plante nye blomster og planter. Hvorfor ikke få fældet det hæslige birketræ som din eksmand eller kone elskede? Eller den busk som du alligevel aldrig har kunnet lide. Tag en tur på planteskolen og udvælg de sjoveste, smukkeste og mest farvesprudlende planter og blomster. Så kan du altid nyde et smukt syn når du går en tur i haven. Og blomsterplantning er da også lidt mindfulness i sig selv.