Inspiration til at udforske din kreativitet

Inspiration til at udforske din kreativitet

Når dagligdagen til tider bliver travl, grå og kedelig, går kreativiteten ofte tabt. Kigger du nogensinde på børn og spekulerer over hvor de mon får deres uendelige strøm af kreativitet fra? Sådan har alle voksne været engang, og den kreativitet og fantasi findes derinde et sted. Hvis du gerne vil komme i bedre kontakt med din kreativitet så se med her.  

Det er helt naturligt at man som voksen oplever at ens kilde til kreativitet bliver mere og mere snæver. Som barn har man en livligere fantasi og et større behov for at udforske sin kreativitet, og det oplever mange som voksen at de bliver begrænset på. Der er kun en måde at blive bedre til at komme i kontakt med sin kreativitet på, og det er ved at komme i gang med nogle flere kreative projekter. 

Udforsk mange forskellige discipliner 

Det fede ved kreativitet er at det er så bredt et koncept at man ikke kan sætte nogle rammer for hvad der er kreativt tænkning eller ej. Selvom at du måske som udgangspunkt tænker på maling, stof og perler når du tænker kreativ udfoldelse, så er der mange andre måder hvorpå man kan udfolde sig kreativt og komme i kontakt med sin indre kreative side.  

Det som desuden også er vigtigt ved at være kreativ, er evnen til at fordybe sig og føle sig optaget af en aktivitet, som vækker ens nysgerrighed og som er rar at udføre. Hvis du ikke helt ved hvor du skal starte, eller hvad du godt kan lide at lave, er det en super god idé at starte med bare at udforske en masse forskellige kreative aktiviteter.  

Find malerpenslerne frem, prøv dig frem med smykker og perler, giv de gamle farveblyanter et skud, skriv et digt, en sang eller en historie, prøv at lære at strikke eller hækle, eller tør støvet af din mors symaskine og se om det er det som fanger.  

Et sted i processen vil du helt sikkert finde noget som du synes er sjovt, og så vil du helt automatisk mærke kreativiteten vokse i dig indeni.  

Synes du, at økonomi er et spændende område, kan du fx blive klogere på lån ved at klikke lige her. og finde mere information. Du kan blive klogere på hvad lån er, forskellige renter og tilbagebetaling, hvis det er noget som interesserer dig.