NIO

NIO

Overvejer du at investerer i NIO Aktier? Så kan du med god fordel læse alt du skal vide om virksomheden herunder.

Det kinesiske firma NIO, er en virksomhed som spænder vidt og bredt med deres produkter, de har blandt andet udviklet en elbil, hvor der er flere forskellige modeller, og er i den spæde begyndelse til at kunne konkurrere med tesla, og de andre bilfabrikanter, som producerer elbiler. Udover elbiler, er NIO blevet kendt på deres forsøg med udskiftning af batterier til elbiler, så man forhåbentlig i fremtiden kan slippe for at skulle have sin bil sat til en ladestander, men i stedet skifter man simpelthen bare batterierne i bilen, og så er man videre.

Det er stadig en ting som de er ved at udvikle, men hvis det går hen og lykkedes for dem, så er det en enorm fordel fir virksomheden, da de så er blandt de første i verdenen til at tilbyde denne mulighed for deres kunder. Elbilerne henvender sig til alle mennesker, da de både laver SUV´er, og almindelige biler, og er helt sikkert et marked hvor de stille og roligt vinder mere og mere frem. Desværre har NIO ikke nogle planer om at starte et salg af deres biler i Danmark, men fokuserer rigtig meget på Kina og Norge, hvor elbiler er mere udbredte end i danmark. Dog er det muligt for danskere at få bilen på abonnoment, hvor alle udgifter som forsikring, ejerafgift blandt andet er med i prisen.

Udover elbiler, så forsøger NIO også at skabe en grønnere fremtid for os alle, de har blandt andet udviklet et bæredygtigt tøjmærke, og produkter til folks huse. Der bliver fx brugt sikkerhedsseler i deres tøjproduktion, da det er et slidstærkt materiale som sikkerhedsselerne er lavet af, og som er svære at ødelægge. De har også været inde over taskemarkedet, og har udviklet en bæredygtig taske, med et flot design, samt drikkedunke/flasker.

NIO blev grundlagt i 2014 i Kina, af William Li, Hsien Tong Cheng og Lihong Qin, og har formået på meget kort tid at stable en omsætning på 1.635.562.500.000 kr sammen i 2020 og en stab på 17.000 medarbejdere, hvilket må siges er ret flot, af så ungt et firma.

NIO er også et børsnoteret selskab, og er børsnoteret på den amerikanske New York Stock Exchange, så det er muligt at købe aktier i virksomheden, og tjene penge hvis aktien stiger.